Opinie

Dokonuję wszelkich starań, aby prowadzone przeze mnie zajęcia dawały każdemu uczestnikowi satysfakcję. Zapewniam efekty w postaci nowo zdobytej wiedzy i zrozumienia skomplikowanych działań matematycznych. Uczestnictwo w zajęciach dodatkowych pozwoli Twojemu dziecku szybko nadrobić materiał dla danego programu nauczania, jak również polubić matematykę.

Zachęcam serdecznie do zapoznania się z opiniami odnośnie do prowadzonych przeze mnie lekcji z matematyki. Wszystkie oceny zostały wystawione przez osoby, które uczestniczyły w kursach, a także przez zadowolonych rodziców uczniów. Opinie stanowią potwierdzenie poziomu nauczania oraz atmosfery, w jakiej odbywają się zajęcia.

0
Opinii na nasz temat

Polecam!!

Jak najbardziej polecam, świetna atmosfera na zajęciach a matma staje sie prostsza i przyjemniejsza ?

Jakub Wiatrowski
07.04.2019

?

Jak najbardziej polecam zajęcia matematyki prowadzone przez Asię! Super atmosfera i odpowiednie podejście do ucznia ?

Wiktoria Osuch
07.04.2019

😀 !

Jak najbardziej polecam!

Kuba Marzec
07.04.2019

Świetnie!

Świetna, super kontaktowa dziewczyna svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxNiIgaGVpZ2h0PSIxNiI+PC9zdmc+

Piotr Jakub Warzyszak
07.04.2019

Super.

Od zawsze kiedy pamiętam zaangażowana i już w gimnazjum potrafiła dobrze poduczyć kolegów i koleżanki, którzy nie radzili sobie z materiałem svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxNiIgaGVpZ2h0PSIxNiI+PC9zdmc+

Natalia Sprysak
09.04.2019

Polecam.

Polecam zajęcia z matematyki prowadzone przez Panią Asię. Syn zawsze bardzo chętnie w nich uczestniczył ?

Anna Jastrzębska
10.04.2019

Polecam!

Po lekcjach z Panią Joanną wreszcie zaczynam rozumieć matematykę svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxNiIgaGVpZ2h0PSIxNiI+PC9zdmc+ Polecam!

Rafał Głusiec
11.04.2019

!!!

Lekcje z Asią pomogły mi zrozumieć matematyke i nie stresowałem się idąc na test gimnazjalny ??

Kuba Robak
12.04.2019

Super!

Najwspanialsza korepetytorka na świecie! Bardzo jasno przekazana wiedza, super podejście i przygotowanie do matury! Polecam z całego serduszka! ??❤️

Patrycja Soszyńska
09.06.2019

Świetna atmosfera podczas zajęć.

Korepetytorka służąca pomocą o każdej porze, dnia i nocy! Wynik mojej matury przerósł moje wszelkie oczekiwania, polecam wszystkim maturzystom i nie tylko!! ??❤️

Aleksandra Tryka
17.06.2019

Polecam!

Dzięki Asi w matematyce wszystko staje się proste svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxNiIgaGVpZ2h0PSIxNiI+PC9zdmc+

Anita Jeleń
07.04.2019

Serdecznie polecam.

Ja Maria Robak chciałabym polecić panią Joannę jako korepetytorkę.Syn miał ogromne problemy z matematyką ale po tłumaczeniu przez panią Joannę sytuacja się zmieniła.Syn popoprawiał oceny.Serdecznie polecam.

Maria Robak
06.04.2019

Polecam!

Bardzo polecam lekcje matematyki u Pani Asi, moja córka uczęszczała do niej przez 3 lata gimnazjum.Bardzo pomogło jej to w opanowaniu materiału szkolnego jak i przygotowaniu do testów gimnazjalnych, które dzięki jej pomocy zdała pozytywnie.Jest ona osobą bardzo kompetentna ze świetnym podejściem do swoich uczniów.

Magdalena Osuch
29.03.2019

Rekrutacja ruszyła! Zapraszamy do zapisania się na kurs matematyki poprzez kontakt telefoniczny lub email!
Karta zgłoszeniowa

svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIxIiBoZWlnaHQ9IjEiPjwvc3ZnPg==